Din rejse til selvstændighed starter i dag!

Vi fjerner dagligt tattoveringer i hele Danmark. Vi retter op på “fejl” fra fortiden og hjælper selvstændige med at være bæredygtige i fremtiden. Vores tekonologi er enestående, nem at bruge og vigtigst af alt effektiv!

Opstart din egen klinik – Laser behandling

Vil du gerne være ekspert i at fjerne tatoveringer med Tri-beam? Vi tilbyder dig et Laser opstart kursus med vores konsulent – 1 til 1 kursus af de bedste indenfor branchen. Vi kender vores maskine bedst og ved hvordan den skal bruges optimalt, for at fjerne tatoveringer med laser mest effektivt og skånsom.

Opstart af klinik med fjerning af tatoveringer med laser

Vi ser en tendens til flere og flere mennesker fortryder deres tidligere valg af tatoveringer og enten vil have den fjernet helt, eller om-tatoveret til nye tatoveringer.

Med vores Tri beam laser er du og dine kunder på rette vej. Vi står for kursus og oplæringen af alle funktioner og håndteringer af din nye lasermaskine, så du trygt kan komme i gang med behandlingen af dine klienter.

Så du får både et kursus, tilknyttet konsulent og fuld support gennem telefon med dansktalende personale som kan guide dig, hvis du skulle have bruge for dette.

Eksisterende klinik – Udvid din forretning

Har du allerede en klinik ? og ønsker at udvide din forretning med mersalg ? Så har du her muligheden for at komme godt i gang med et trygt og sikkert kursus i hvordan du kan fjerne tatoveringer med denne Tri Beam lasermaskine.

Du kan med fordel oplære en ansat i din klinik og få en anden indgangsvinkel til at udvide din forretning. Kontakt os idag og få tilknyttet en konsulent som hjælper Jer i gang.

Tatoveringsfjernelse med laser er populært, da mange har fortrudt deres tidligere valg, eller gerne vil have lavet en ny anderledes tatovering i den eksisterende tatovering.

Før & efter billeder

Registrér i dag

Få direkte adgang til vores priser og guide til hvordan du kan komme igang med at starte din egen virksomhed. Udfyld formularen til højre for at få adgang.


    JaNejJeg ønsker at blive selvstændig

    JaNej

    JaNej

    JaNej