Sådan fungerer tatoveringsfjerner med laser

Avanceret teknologi accelererer den naturlige proces

Fjernelse af tatoveringer med laser er blevet en populær metode til at fjerne tatoveringer. Det kan skyldes flere grunde, enten for at fjerne tatoveringen helt, rette fejl i tatoveringen eller fordi man bare vil udvikle tatoveringen. Lasermaskinen, Tri Beam er en sikker og yderst effektiv metode og det tager kun få minutter at udføre. Du kan læse mere om vores tatoveringsfjernelse-laser her

Vi har alle set en gammel og delvis falmet tatovering. Tatoveringer falmer naturligt over tid, fordi kroppens immunsystem erkender, at tatoverings-farve er et fremmed stof og forsøger at fjerne blækpartiklerne. Når man fjerner en tatovering med laser fremskynder man den naturlige proces ved at sprænge tatoveringsfarve i mindre stykker, der lettere “skylles væk”.

Tatoveringsblæk under huden

Tatoveringsfarve er fanget i det dybeste lag i huden. Når tatoveringer påføres, indsættes blækpartikler med en nål i forskellige dybder i bundlaget.

Når tri-beams laserlys rammer en tatovering i huden, varmer det det øverste lag op først og sprækker blækket. Det vil sige at man fjerner de øverste lag blæk før de dybeste lag. Det tager derfor flere behandlinger at trænge igennem alle de forskellige lag af blæk i en tatovering. Hvis en tatovering er særlig mørk eller fed, kræver den flere behandlinger for at fjerne blækket sammenlignet med skraverede tatoveringer med en lavere farvetæthed.

Knusning af blæk

At fjerne en tatovering er en avanceret proces, fordi tatoveringsfarve skal opvarmes ved meget høje temperaturer for at knuses. Høje temperaturer forårsager normalt ar på huden, men Tri-Beams lasersystemet kan med den avancerede teknologi, effektivt nedbryde blæk uden ar.

Tri-Beams Q-switchede lasersystem har utroligt korte laserpuls, der kun varer i nanosekunder. Da laserpulsen er så kort, er strømmen stor nok til at sprænge blækket. Men fordi energien er i huden i så kort tid, er der ingen risiko for skade på huden. Vi anbefaler dog at have en blæsekøler kørende sammen med blot for behagelighedens skyld.

Tatoverings-fjernelse – Kursus – Oplæring – Leasing

Vi tilbyder professionel oplæring til din eksisterende klinik eller til dig der planlægger at starte en klinik?

Vores Tatoveringsfjernelsesmaskine: Tri Beam er den mest professionelle Laser maskine på markedet. Som i den korte og langebane bidrager med god omtale, tilbagevendende kunder og godt omdømme. Det er essensen af din og vores forretning. Se mere om vores kurser her

Bestil tid til én af vores konsulenter – Vi er din samarbejdspartner!

Kontakt Tri-Beam laser konsulent

Med venlig hilsen

Jimmy Krøjgaard / Tri-beam.dk

Før & efter billeder

Kundeservice

Ring til vores salgs team på +45 28 15 10 12 alle hverdage mellem 09.00 til 16.00 eller skriv en mail til os på info@tri-beam.dk .