Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor mange gange tager det?
Det afhænger af hudfarve, den anvendte pigmenttype, dybden af tatoveringen, alderen på tatoveringen og hvilke farver tatoveringen indeholder.
I mange tilfælde forsvinder en tatovering fuldstændigt mellem 6-10 behandlinger. Der kræves minimum 6 ugers heling mellem hver behandling. Dette skyldes affaldsstofferne fra tatoveringen skal have tid til at “forlade” kroppen, så affaldsstofferne ikke ophobes i kroppen.

Hvad med ar i forbindelse med laserbehandlingen?
Nej, lasermaskinen angriber kun pigmentet og ikke huden i behandlings-området.
Imidlertid kan væskeblister opstå efter behandlingen, især hvis du ikke er omhyggelig med at køle derhjemme efter behandlingen.
Hvis der opstår blænder, skal du være meget forsigtig med ikke at bryde dem. Hvis de går i stykker, kan huden blive beskadiget, og i værste fald kan det ar på at helbrede dem.

Gør det ondt at få fjernet en tatovering?
Nogle klienter siger det gør ondt, andre mindre ondt det afhænger af forberedelsen. Nedkøling af huden med vores kølemaskine, smertelindring med creme, klienten’s hud før behandlingen (sol påvirket faktorer). Denne Tri-beam lasermaskine er markedet’s hurtigste. Så eventuel smerte er forbi på meget kort tid. Der skal afkøles umiddelbart efterbehandlingen for at minimere smerten.

For klienter – efter behandlingen med laser:
Du skal køle godt med is derhjemme, hvis området føles varmt. Og krads ikke i eventuelle opstået blænder.
Du bør også undgå direkte sollys mindst en uge efter behandlingen. (beskyt med tøj).
Du bør også undgå hårde træningsøvelser, sauna og vand med klor den første uge